Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 027222-HG-01/03 | ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BOR YOLU ÜZERİ/NİĞDE/TÜRKİYE | BAKKALBAŞIOĞLU | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1-BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRÜN GRUBUNDA:
-PASTÖRİZE SÜT
-YOĞURT
-AYRAN
-BEYAZ PEYNİR
-KAŞAR PEYNİRİ
-KAYMAK
-KREMA
-SÜTTOZU
-PEYNİRALTI SUYU TOZU
-TEREYAĞ
-ERİTME PEYNİRİ (K.G:25.11.2022)
|
|