Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 113516-HG-01/05 | HADIMKÖY MAH. ÜRGÜPLÜ CAD. NO:11 ARNAVUTKÖY/İSTANBUL/TÜRKİYE | BEREKET DÖNER | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1- GIDA İMALATI (DAYANIKSIZ HAYVANSAL ÜRÜN İŞLENMESİ)- ET VE ET MAMULLERİ - ET MAMULLERİ ÜRÜN GRUBUNDA;
- KANATLI ETİ DÖNERİ- PİŞMEMİŞ (DONDURULMUŞ)
- KANATLI ETİ DÖNERİ- ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ (PİŞİRİLİP DONDURULMUŞ)
-KANATLI ETİ DÖNERİ (PİŞİRİLMİŞ) (K.G.: 07.09.2017)
-KÖFTE (KIRMIZI ET) (PİŞMEMİŞ) (K.G.: 20.07.2023)
-KIRMIZI ET DÖNERİ (PİŞİRİLMİŞ) (K.G.: 07.09.2017)
-KIRMIZI ET DÖNERİ (PİŞMEMİŞ) (K.G.:20.07.2023)
-KÖFTE (KIRMIZI ET) (PİŞİRİLMİŞ) (K.G.:25.04.2022)
|
C1- PROCESSING OF PERİSHABLE ANIMAL PRODUCTS-MEAT PRODUCTS GROUPS;
POULTRY MEAT DONER (UNCOOKED, FROZEN)
POULTRY MEAT DONER (HEAT TREATED, COOKED AND FROZEN)
POULTRY MEAT DONER (COOKED) (K.G. :07.09.2017)
MEATBALL (BEEF MEAT) (K.G. :07.09.2017)
BEEF MEAT DONER (COOKED) (K.G. :07.09.2017)
BEEF MEAT DONER (RAW) (K.G. :20.07.2023)
MEATBALL (BEEF MEAT)(COOKED) (K.G. :22.04.2022)
|