Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 007813-HG-01/05 | TATLAR KÖYÜ/BOLU/TÜRKİYE | AKPİLİC | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C GIDA İMALAT C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME
ET VE ET MAMULLERİ – KANATLI HAYVAN ETLERİ ÜRÜN GRUBUNDA;
EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.
- TAZE VE DONUK TAVUK GÖVDE ETLERİ (KARKAS)
- TAZE VE DONUK TAVUK PARÇA ETLERİ - BUT
- TAZE VE DONUK TAVUK PARÇA ETLERİ - GÖĞÜS
- TAZE VE DONUK TAVUK PARÇA ETLERİ - KANAT
- TAZE VE DONUK TAVUK - SAKATAT
- TAZE VE DONUK ÇİĞ TAVUK ETİ - PARÇALANMIŞ, PARÇALANMAMIŞ
MEKANİK AYRILMIŞ KANATLI ETİ (MAKE):
-HIZLI DONDURULMUŞ (ŞOKLANMIŞ) TAVUK ETİ KIYMA (K.G.:23.12.2024)
ET VE ET MAMULLERİ ÜRÜN GRUBUNDA;
- TAVUK DÖNER - PİŞMİŞ (K.G.:23.12.2024)
|
|