Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 149877-HG-01/08 | MERKEZ MAH SANAYİ CAD. TURİN İS MERKEZİ NO:5 KAĞITHANE/İSTANBUL/TÜRKİYE | HAFIZ MUSTAFA | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C GIDA İMALATI
C4- ODA SICAKLIĞINDA SAKLANABİLEN ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ UN VE UNLU MAMULLER ÜRÜN GRUBUNDA;
BAKLAVA (GELENEKSEL BAKLAVA, HAVUÇ DİLİMİ, ŞÖBİYET, SARIĞI BURMA, FISTIK DOLMASI, DÜRÜM, HÜNKAR, PADİŞAH)
KADAYIF (K:G:02.01.2018)
AÇMA ÇEŞİTLERİ (SADE, ZEYTİNLİ, PEYNİRLİ, KAŞARLI, HAŞHAŞLI) (K:G:02.01.2018) -POĞAÇA ÇEŞİTLERİ(PEYNİRLİ, SADE, EV POĞAÇASI, ZEYTİNLİ, KEPEKLİ PEYNİRLİ) (K:G:02.01.2018)
SİMİT(K:G:02.01.2018)
SANDVİÇ EKMEĞİ (K:G:02.01.2018)
BÖREK ÇEŞİTLERİ (PEYNİRLİ, PATATESLİ KOL BÖREĞİ)(K:G:02.01.2018)
ŞEKER VE ŞEKERLEME ÜRÜN GRUBUNDA;
LOKUM (SADE, MEYVELİ, KAYMAKLI, ÇEŞNİLİ, SUCUK TİPİ, SULTAN VE ÇİFTE KAVRULMUŞ)
AŞURE (K.G: 06.02.2023)
KABAK TATLISI (K.G: 06.02.2023)
AYVA TATLISI (K.G: 06.02.2023)
|
|