Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 026569-HG-05/02 | ÖRENÇAY KÖYÜ ÖRENÇAY MEVKİİ NO:267/1 İÇ KAPI NO:1 MERKEZ/ELAZIĞ/TÜRKİYE | BANVIT | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C GIDA İMALATI- CI-HELAL KESİM- DAYANIKSIZ HAYVAN ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ
ET VE ET MAMULLERİ – KANATLI HAYVAN ETLERİ ÜRÜN GRUBUNDA; (EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.)
- TAVUK ETLERİ - PARÇALANMIŞ, PARÇALANMAMIŞ
- TAVUK – SAKATAT
|
C-FOOD MANUFACTURİNG-C1 HALAL SLAUGHTERİNG& PROCESSİNG OF PERİSHABLE ANİMAL PRODUCTS
-CHİCKEN MEAT -WHOLE CHİCKEN
-CHİCKEN MEAT PİECES-DRUMSTİCK, WİNGS, THİGH,BREAST E.T.C
-CHİCKEN -GİBLETS
|