Tüm Sorgulamalar

BELGE LİSTESİ/ CERTIFICATION LIST
Firma Adı / Company Name: BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SANAYİİ A.Ş.
Belge Türü / Certificate Type: Helal_Gıda
Sıra NoBelge No
(Certificate Number)
Üretim/Hizmet Yeri Adresi
(Adress of The Manufacturing Place)
Marka Adı
(Trademark)
TS No/Regülasyon No
(Related Standard)
Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı
(Scope of Certificate)
İngilizce Kapsam
(Scope in English)
1026569-HG-17/06ÖMERLİ MAHALLESİ ÖMERLİ SOKAK NO:208 BANDIRMA/BALIKESİR/TÜRKİYEBanvitTS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME- ET VE ET MAMÜLLERİ-KANATLI HAYVAN ETLERİ ÜRÜN GRUBUNDA (EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.) -TAVUK -GÖVDE ETLERİ (KARKAS) - TAVUK-PARÇA ETLERİ(BUT, KANAT,KALÇA,GÖĞÜS VB.) - TAVUK- SAKATAT ET VE ET MAMÜLLERİ-ET MAMÜLLERİ ÜRÜN GRUBUNDA; -ACILI KEBAP (KANATLI ETİ) -BANDIRMA KÖFTE (KANATLI ETİ) -KASAP KÖFTE (KANATLI ETİ) -İNEGÖL KÖFTE (KANATLI ETİ) - SERVİSE HAZIR PİLİÇ NUGGET - SERVİSE HAZIR PİLİÇ POPCORN - SERVİSE HAZIR PİLİÇ SCHNITZEL - SERVİSE HAZIR PİLİÇ CORDON BLEU - SERVİSE HAZIR PİLİÇ BURGER -ÇİĞ DÖNER (DONDURULMUŞ KANATLI ETİ) -GELENEKSEL DÖNER (PİŞMİŞ TAZE, DONDURULMUŞ KANATLI ETİ) -MARİNE EDİLMİŞ VE PİŞMİŞ DONUK PİLİÇ GÖĞÜS (KG:07.04.2017) C1- HALAL SLAUGHTERING & PROCESSING OF PERISHABLE ANIMAL PRODUCTS-MEAT AND MEAT PRODUCTS-POULTRY MEATS (SLAUGHTERING MADE BY HAND) - CHICKEN MEAT -WHOLE CHICKEN - CHICKEN MEAT PIECES- (DRUMSTICK, WINGS, THIGH, BREAST ETC.) - CHICKEN-GIBLETS MEAT AND MEAT PRODUCTS-MEAT PRODUCTS PRODUCT GROUP -HOT SPİCY KEBAP (POULTRY MEAT) -BANDIRMA MEATBALL (POULTRY MEAT) -KASAP MEAT BALL (POULTRY MEAT) -INEGOL MEATBALL (POULTRY MEAT) -READY TO SERVE CHİCKEN NUGGET -READY TO SERVE CHİCKEN POPCORN -READY TO SERVE CHİCKEN SCHNİTZEL -READY TO SERVE CHİCKEN CORDON BLEU -READY TO SERVE CHİCKEN BURGER -RAW SHAWARMA (FROZEN POULTRY MEAT) -COOKED SHAWARMA (SLİCED; FRESH OR FROZEN; POULTRY MEAT) -FROZEN CHİCKEN BREASTS, MARİNATED&COOKED (S.E: APRIL 17,2017)