Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 026569-HG-17/06 | ÖMERLİ MAHALLESİ ÖMERLİ SOKAK NO:208 BANDIRMA/BALIKESİR/TÜRKİYE | Banvit | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME- ET VE ET MAMÜLLERİ-KANATLI HAYVAN ETLERİ ÜRÜN GRUBUNDA (EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.)
-TAVUK -GÖVDE ETLERİ (KARKAS)
- TAVUK-PARÇA ETLERİ(BUT, KANAT,KALÇA,GÖĞÜS VB.)
- TAVUK- SAKATAT
ET VE ET MAMÜLLERİ-ET MAMÜLLERİ ÜRÜN GRUBUNDA;
-ACILI KEBAP (KANATLI ETİ) -BANDIRMA KÖFTE (KANATLI ETİ) -KASAP KÖFTE (KANATLI ETİ) -İNEGÖL KÖFTE (KANATLI ETİ) - SERVİSE HAZIR PİLİÇ NUGGET - SERVİSE HAZIR PİLİÇ POPCORN - SERVİSE HAZIR PİLİÇ SCHNITZEL - SERVİSE HAZIR PİLİÇ CORDON BLEU - SERVİSE HAZIR PİLİÇ BURGER -ÇİĞ DÖNER (DONDURULMUŞ KANATLI ETİ) -GELENEKSEL DÖNER (PİŞMİŞ TAZE, DONDURULMUŞ KANATLI ETİ) -MARİNE EDİLMİŞ VE PİŞMİŞ DONUK PİLİÇ GÖĞÜS (KG:07.04.2017)
|
C1- HALAL SLAUGHTERING & PROCESSING OF PERISHABLE ANIMAL PRODUCTS-MEAT AND MEAT PRODUCTS-POULTRY MEATS (SLAUGHTERING MADE BY HAND)
- CHICKEN MEAT -WHOLE CHICKEN
- CHICKEN MEAT PIECES- (DRUMSTICK, WINGS, THIGH, BREAST ETC.)
- CHICKEN-GIBLETS
MEAT AND MEAT PRODUCTS-MEAT PRODUCTS PRODUCT GROUP
-HOT SPİCY KEBAP (POULTRY MEAT)
-BANDIRMA MEATBALL (POULTRY MEAT)
-KASAP MEAT BALL (POULTRY MEAT)
-INEGOL MEATBALL (POULTRY MEAT)
-READY TO SERVE CHİCKEN NUGGET
-READY TO SERVE CHİCKEN POPCORN
-READY TO SERVE CHİCKEN SCHNİTZEL
-READY TO SERVE CHİCKEN CORDON BLEU
-READY TO SERVE CHİCKEN BURGER
-RAW SHAWARMA (FROZEN POULTRY MEAT)
-COOKED SHAWARMA (SLİCED; FRESH OR FROZEN; POULTRY MEAT)
-FROZEN CHİCKEN BREASTS, MARİNATED&COOKED (S.E: APRIL 17,2017)
|