Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 026569-HG-15/08 | ÖMERLİ MAHALLESİ ÖMERLİ SOKAK NO:208 BANDIRMA/BALIKESİR/TÜRKİYE | Tadpi | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C GIDA İMALATI C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN İŞLEME-ET VE ET MAMÜLLERİ-KANATLI HAYVAN ETLERİ ÜRÜN GRUBUNDA (EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR)
- TAVUK -GÖVDE ETLERİ (KARKAS)
- TAVUK-PARÇA ETLERİ(BUT,KANAT,KALÇA,GÖĞÜS VB.)
- TAVUK- SAKATAT
|
C1- HALAL SLAUGHTERING & PROCESSING OF PERISHABLE ANIMAL PRODUCTS-MEAT AND MEAT PRODUCTS-POULTRY MEATS (CUTTING MADE BY HAND)
- CHICKEN MEAT-WHOLE CHICKEN
- CHICKEN MEAT PIECES-DRUMSTICK, WINGS, THIGH, BREAST, ETC.
- CHICKEN-GIBLETS
|