Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 105356-HG-01/01 | ESKİŞEHİR ORG. SAN. BÖL. 28. CAD. NO:7 26110 ESKİŞEHİR/ESKİŞEHİR/TÜRKİYE | BARRY CALLEBAUT | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C4- ODA SICAKLIĞINDA SAKLANABİLEN ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ - KAKAO VE KAKAO ÜRÜNLERİ
-SÜTLÜ ÇİKOLATA
-BİTTER ÇİKOLATA
-KARAMELLİ BEYAZ ÇİKOLATA
-SÜTLÜ KOKOLİN
-BİTTER KOKOLİN
|
C4-PROCESSING OF AMBIENT STABLE PRODUCTS –CACAO VE CACAO PRODUCTS
- MILK CHOCOLATE
- DARK CHOCOLATE
- WHITE CHOCOLATE WITH CARAMEL
- COMPOUND MILK
- COMPOUND DARK
|