Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 0271717-HG-03/03 | ÇAKALLI MAH. ANTAKYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 7. CAD. NO:10 BELEN//HATAY/TÜRKİYE | harbiyepiliç "piliç harbiye´nin ise yenilir." şekil | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1 BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM&İŞLEME ET VE ET MAMÜLLERİ KANATLI HAYVAN ETLERİ
ET VE ET MAMULLERİ – ET MAMULLERİ ÜRÜN GRUBUNDA
- PARÇALANMIŞ ÇİĞ KANATLI ETİ (TAZE- DONDURULMUŞ)
- HAZIRLANMIŞ KANATLI ET KARIŞIMI (SOSLU ÜRÜN)
|
|